АКТУАЛНО

Д-р Христо Грудев: Гласувах за успеха, развитието и по-доброто бъдеще на Асеновград!

Както винаги стилно облечен, в спортно-елегантна визия, кандидатът за нов кметски мандат на Асеновград д-р Христо Грудев заедно със своята съпруга – Магдалена, дадоха своя вот в местните изборите днес.
Досегашният градоначалник гласува сутринта малко след в 11 часа в секцията в Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии „Свети Димитрий Солунски“, предаде репортер на сайта на асеновградчани – „Асеновград ДНЕС“.
Хората благодариха на Грудев, че в последните години Асеновград се развива и става все по-приятно и привлекателно място за живеене.
Градоначалникът поздрави лично всеки един от членовете на комисията, след което пристъпи към гласуването.
Вeднага след като упражни правото си на глас, д-р Христо Грудев отдели място и на медиите:

Гласувах за успеха и икономическото развитие на Асеновград, за грижата за всеки човек. За всички големи проекти, но и за всеки детайл в инфраструктурата на града и общината. Гласувах за един по-сигурен и уютен Асеновград. Асеновград, който е на хората и с който всички да се гордеем. Убеден съм, че следващите години ще бъдат още по-успешни за нашия град. И ще има повече причини младите хора да остават тук, а възрастните да се чувстват още по-комфортно и уютно, каза д-р Грудев.
И обяви, че е гласувал за по-доброто, за по-светло бъдеще на Асеновград.
Грудев допълни, че е важно за страната ни хората да излязат и да изразят гражданската си позиция.
„Призовавам всички наши съграждани да упражнят правото си на глас. Подкрепете, когото решите. Важно е за общините и за всички български граждани да бъдат избрани работещи кметове и общински съветници.  Гласът на всеки е важен“, каза още той. – „Гласувайте, за да няма застой в развитието на България. Аз гласувах и се надявам още утрешният ден да ни донесе така чаканата стабилност! “, обърна се към жителите на общината д-р Грудев.