АКТУАЛНОГРАДЪТ

Димитър Янев е утвърденият кандидат за кмет на Асеновград на коалицията ПП-ДБ

38 – годишният асеновградчанин, експерт по туризъм и ИТ – специалист Димитър Янев е кандидатът за кмет на община Асеновград, подкрепен от коалиция ,,Продължаваме промяната – Демократична България”= Той е първенец по преференции на последните местни избори не само в община Асеновград, но и в цялата Пловдивска област. През годините е бил два мандата общински съветник и Народен представител в 46- то Народно събрание, отново избран мажоритарно с впечатляващите 2737 преференции.

Работил е като експерт по туризъм във Фонда за развитие на ,,Летище Пловдив”, в ОП “Туризъм” – Асеновград, и като ИТ- специалист. Завършил е Университета по хранителни технологии – Пловдив със степен магистър по туризъм. Семеен с едно дете.

Димитър Янев е роден и израснал в Асеновград. Като жител на града, ежедневно се сблъсква с неговите проблеми, познава и недостатъците по населените места в общината и ежедневно си представя техните решения. Има критично око за градската среда и желанието му е тя да бъде максимално добра.

Той ще представи амбициозна програма за управление и екип, с които ще работи за развитието, благоустрояването и модернизирането на община Асеновград.