Д-р Христо Грудев към медиците: Вие сте героите на нашето съвремие!

По повод Световния ден на здравето, кметът д-р Христо Грудев отправи поздравителен адрес към управителя на МБАЛ – Асеновград д-р Мария Даракчиева, към лекарите и медицинските служители от лечебното заведение, както и към всички медици, които са жители или упражняват лекарската си професия на територията на общината.
УВАЖАЕМА Д-Р ДАРАКЧИЕВА,
УВАЖАЕМИ МЕДИЦИ,
Днес светът отправя поглед към всички Вас – пазителите на човешкия живот! Вие сте лъчът надежда, който озарява всеки дом. На днешния празник – Световният ден на здравето – позволете ми да изразя искрената си признателност и благодарност за професионализма, вниманието, грижата и топлите думи, с които се отнасяте към всеки отделен пациент!
Професията на лекаря изисква възхищение. По време на всяка криза това са хората, които първи се отказват от собствения си живот, за да се изправят пред важни решения и трудни предизвикателства. Вие сте героите на нашето съвремие – винаги сте там, където някой има нужда от Вас. Вашата отдаденост и съпричастност към лечението и спасяването на животи е това, което прави света по-добро място! Продължавайте да носите здраве и бъдете тук, до нас, когато сме загубили всичките си надежди!

Нека трудът Ви бъде оценен, защото зная, че поставяте своя дълг пред себе си! Продължавайте да помагате безкористно и всеотдайно! Човечността и добротата да са част от професионалния Ви път. Приемете пожеланията ми за крепко здраве, благословени да са ръцете Ви, а дните – изпълни с щастието, което разпространявате сред стотици семейства! С увереност и гордост развивайте и повишавайте имиджа на МБАЛ – Асеновград. Помнете, че в мое лице, като кмет на общината, винаги ще имате верен приятел и партньор.

С уважение:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград