Община Асеновград с нова акция за събиране на едрогабаритни отпадъци

Община Асеновград организира нова акция за събиране на ненужни за гражданите едрогабаритни отпадъци. Периодът, в който ще се проведе акцията, е днес и утре. Часовият диапазон, в който хората могат да оставят мебели и други едрогабаритни отпадъци, е в рамките от 08:00 ч. до 14:00 ч.

Всеки гражданин може да се включи в акцията и да допринесе за опазване на околната среда, като изнесе непотребните си едрогабаритни отпадъци в близост до контейнерите.Община Асеновград апелира хората да се съобразят с указания график и да извадят мебелите си в деня преди събирането или в същия ден.

Отпадъците да се разположат така, че да не пречат на движението и да не се паркират превозни средства в близост до контейнерите, защото ще се възпрепятства вдигането на едрогабаритния отпадък и същият ще остане несъбран. Ето графикът за акцията

09.03.23 г.: кв. „Изток“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Цар Иван Асен II“, ул. ”Ал. Стамболийски”, ул. „Княз Борис I“, кв. „Баба Тонка“, кв. „Баделема“, ул. ”Спортист”, ул. ”Хан Аспарух”, ул. ”Асен Карастоянов”, ул. ”Кап.Райчо”, ул. ”Любен Каравелов”.

10.03.23 г.: бул. ”България”, ул. ”6-ти януари”, ул. ”Съединение”, ул. „Марица”, ул. ”Васил Левски”, кв. „Метоха“, кв. „Запад“, кв. ”Св. Георги”, ул. ”Иван Вазов”, ул. ”Ген. Дандевил”, ул. ”Цар Освободител“.