“Ако имаш – дай, ако нямаш – вземи си” помага на хора в нужда от Асеновград

Благотворителен базар ще се проведе тази събота пред сградата на община Асеновград. Инициативата “Ако имаш- дай, ако нямаш- вземи си“ се организира от Общински младежки съвет в града. Целта и е да бъдат подпомогнати хора в нужда, чрез раздаване на хранителни продукти от първа необходимост.

„Подготвили сме ръчно изработени коледни украси, вкусни сладки, солени изкушения и куп други изненади. Всеки е добре дошъл!“, информират организаторите.

Събраните средства ще бъдат използвани за закупуването на хранителни продукти, които младите хора лично ще раздават на нуждаещите се. Всеки, който желае да се включи в инициативата може да го направи, като направи покупка от базара, дари хранителни продукти или парични средства.

„Ако познавате човек в нужда от града и околността не се притеснявайте да се свържете с нас и да ни го посочите, а ние ще направим всичко възможно да го зарадваме! Доброто съществува! Повярвайте в него в навечерието на Коледа и направете празниците на нуждаещите се по-светъл“, призовават от Общински младежки съвет.