АКЦЕНТИГРАДЪТ

Д-р Христо Грудев запали Коледната елха в Асеновград

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев запали разноцветните светлини на новата девет метрова коледната елха в града. Тази година празникът протече по впечатляващ начин. Обновеният площад в Асеновград събра стотици асеновградчани, жадни за събития. Емоционалната глъчка на най-малките жители на Асеновград огласи целия площад.

Д-р Грудев поздрави всички с думите „Уважаеми съграждани настъпва най-хубавата част от годината Коледните празници, най-вълшебното време от годината, когато всеки дълбоко в душата си се надява, че ще стане чудо и мечтите ще се сбъднат. Надявам се украсената елха да Ви донесе радостни емоции и топлина, преди и по време на тези чудесни празници. На всички Вас пожелавам да сте здрави, а дните Ви – изпълнени с много усмивки, споделени мигове с най-близките, с моменти на равносметка за изминалата година и безброй пожелания и мечти през настъпващата 2023 година! На всички именици желая крепко здраве, щастие, сбъднати мечти и благополучие на Вас, Вашите близки и любими хора! Честит празник!

Веднага след словото на градоначалника стартира и обратното броене. Всички присъстващи на площада изброиха от 10 до 1 до настъпването на кулминацията – запалването на светлините, блеснали върху коледната елха. Със запалването на светлините на елхата, Асеновград се окъпа в разноцветни светлини, а феерията бе посрещната с радостни възгласи от малки и големи, дошли на площада да споделят заедно усещането си за празничност и коледен дух. Празникът завърши със зрелищна заря от фойерверки.