Асеновец пусна абонаментни карти за целия сезон

Футболен клуб Асеновец пуска в продажба абонаментни карти за всички домакинските мачове на отбора за новия сезон 2022/2023 в Трета лига – Югоизточна група, съобщиха от клуба.
Цената е напълно достъпна – само 50 лева за всички мачове от първенството, както и от турнира за националната купа на страната.
Така само за 50 лева феновете могат да си осигурят свободен вход за всички домакински мачове през новия сезон и да подкрепят любимия отбор.
Междувременно ФК Асеновец изказва специални благодарности на фирма „fruttaria“, която за пореден път облече набор 09, 08 и 07 с официален летен екип за свободно време и с анцузи и официален екип за юношите старша възраст.
Бяха раздадени и топки на тези отбори.
Цялата детско-юношеска школа на Асеновец и по специално треньорите изказват огромни благодарности и респект за големите сърца и подкрепата през годините.

Както е известно на жребия за предстоящия сезон на Югоизточна „В“ група в първия кръг на 6-ти август, първата събота от горещия летен месец, . в 18:30 часа Асеновец ще посрещне един от лидерите в групата, срещу който обаче вече има реализирани победи – Саяна (Хасково).
Вторият кръг ще се проведе седмица по-късно, ще е не по-малко предизвикателство за асеновградчани –  трудно гостуване на амбицирания за професионалиня футбол Черноморец 1919 в Бургас.