АКЦЕНТИЕКСПЕРТТВ АСЕНОВГРАД /ВИДЕО

Видеоканал в YouТube създаде Община Асеновград

Община Асеновград вече със свой видеоканал в YouТube. Във връзка с нестихващата пандемия от коронавирусCOVID-19 общинската администрация създаде пространство, в което могат да се гледат различни видеа от празнични, спортни, информационни и други събития. Целта е асеновградчани и гостите на града, които нямат възможност да присъстват, също да станат съпричастни към случващото се. Идеята е да се предостави възможност и за по-голяма популяризация на дейността на местните самодейни състави и индивидуални прояви.

Община Асеновград приема предложения за публикуване на видеа, които ще подпомогнат развитието на канала така, че да бъде в полза на гражданите.

В YouTubeпорталаще се качват и видеоклипове на инициативи, както организирани и реализирани от общинското ръководство на града, така и от организации, с които общината си партнира в различни мероприятия.

Сред тях са учебни заведения, спортни клубове, местни творци и обществени сдружения, социални институции и други, упражняващи дейността си на територията на града.YouTube каналът е достъпен за всеки, интересуващ се от провежданите събития в Асеновградско.

Може да се абонирате и да следите публикацииитеТУК: https://www.youtube.com/channel/UCpBoChgGNVlsbYHlBXGLVeQ .