Над 6300 гласували досега за спортист на годината, анкетата продължава до неделя

Повече от 6300 души са гласували до момента в анкетата на община Асеновград за „Спортист на годината“. Засега класацията се повежда от тенисиста Ферхат Рашидов с малко над 25%. На къса дистанция, с около 24%, веднага след него се нарежда двойката в спортните танци Гавраил Шодов/Мануела Аргирова. А временното III място заема Никола Бояджиев (таекуон-до). Остават едва четири дни, в които всеки може да упражни правото си на глас и да подкрепи фаворита си за „Спортист на годината“, организиран от община Асеновград.

Анкетата е разположена в официалния общински интернет сайт: https://www.asenovgrad.bg/bg/anketa . Гласуването става бързо и лесно – кликвате върху името на съответния състезател, който искате да подкрепите, след което натискате бутона „Гласувай“. Важно е да се отбележи, че от едно и също устройство не може да се отбележат два гласа, т.е. гласуването е еднократно. Крайният срок е 16.01.22 г. (неделя), включително, след което анкетата вече няма да бъде активна.

С постиженията на всеки един от спортистите може да се запознаете тук: https://www.asenovgrad.bg/bg/novini/obshtina-asenovgrad-otnovo-vklyuchva-grazhdanite-v-glasuvaneto-za-sportist-na-godinata .