АКТУАЛНОГРАДЪТТЕЛЕГРАФ

Дядо Коледа пристига в Асеновград тази неделя

Дядо Коледа пристига в Асеновград тази неделя (17 декември 2023 год.), съобщиха за електронния ежедневник на асеновградчани – Асеновград ДНЕС, любопитни и услужливи джуджета. И тази година белобрадият добряк е решил да гостува в града на виното, роклите, църквите и на река Чая, като малки и големи жители и гости ще могат да се срещнат с добрия старец в центъра. Той ще посреща своите приятели на площадното пространство, където вече е разположена неговата шейна.
Всеки може да се снима и да си поговори с Дядо Коледа. И най-важното – лично да му донесе писмото си. А вътре – не само да е написано коледното желание, но и да има попълнен точен адрес и имена, за да може Добрият Старец да изпълни всяка мечта.
На всички писма ще бъдат направени снимки и събрани в специален отделен албум, публикуван във Facebook страницата на община Асеновград – ТУК: https://www.facebook.com/ObshtinaAsenovgrad, след края на празниците.
Целта е да бъде показана креативността и искрените послания на децата и възрастните, които вярват във вълшебството на Рождество Христово.
С Добрия старец можете да се срещнете всеки ден от 11:30 часа до 13:30 часа и от 16:00 часа до 18:00 часа на площада в града.