Асеновградчани се радват на фитнес на открито

Асеновград вече разполага с чисто нова фитнес площадката. Общата стойност на инвестицията е в размер на около 20 800 лева. Фитнесът на открито е разположен в непосредствена близост до църквата в квартал „Изток“.

Проектът включва следните изпълнени дейности: проектиране на фитнес на открито; доставка и монтаж на фитнес уред FS 07 лежанка – 1 брой; доставка и монтаж на фитнес уред FS 10 двоен кростренажор – 1 брой; доставка и монтаж на фитнес уред FS 10 успоредка – 2 броя; доставка и монтаж на фитнес уред FS 18 комбиниран – 1 брой; доставка и монтаж на фитнес уред FS 20 за вдигане на тежести – 1 брой; доставка и монтаж на метални кошчета за отпадъци – 2 броя; доставка и монтаж на информационна табела – 1 брой; почистване на терена – 200 квадратни метра; събиране и извозване на отпадъци и земни маси със самосвал; направа на изкоп и извозване на земни маси; полагане на баластра за основа; направа на подложка от алмиран бетон – дебелина – 10 сантиметра; доставка и монтаж на ударопоглъщаща  настилка от плочи.

Фитнес площадката беше заложена в Инвестиционната програма за 2020 г. на община Асеновград и проектът вече е реализиран.