АКТУАЛНОГРАДЪТ

Д-р Христо Грудев със силно обръщение:  Да сложим край на разделението и да работим заедно за Асеновград!

Новоизбраният кмет на Асеновград д-р Христо Грудев отправи силно послание към жителите на община Асеновград, всички общински съветници и кметове по места, след като се закле за вярност на тържественото заседание на Общинския съвет.  Електронният всекидневник на асеновградчани – Асеновград ДНЕС, Ви го предлага без редакторска намеса:
„За трети път положих клетва, като кмет на Асеновград и общината! Нашият общ дом, в който всички ние живеем.
Отговорността не намалява, дори напротив – увеличава се. А чувството на дълг е все така силно. За Асеновград може да се говори само с добро! С уважение и почит!
Всяка вечер, когато се прибера, мога да заспя с чиста съвест. Защото всеки ден от изминалите четири години съм работил само и единствено в името на Асеновград и по-добрия живот за нашите съграждани и красивите ни населени места.
И защото никога не съм делил хората по един или друг признак. Така ще продължа да работя всеки един ден и в следващите четири години!Днес моята ръка е протегната към всички общински съветници. Време е да сложим край на разделението. Време е да работим заедно – това очакват гражданите от нас.
Заедно и с добро – важно е да градим мостове, а не да ги горим.Поздравявам новоизбрания председател на асеновградския Общински съвет Иван Иванов, за когото това е първи мандат начело на местния парламент. Радвам се, че начело на Общинския съвет застава мой съмишленик!Поздравявам и новоизбраните кметове на населените места от общината – доказали сме, че сме опитен и добър отбор и ще надградим постигнатото през годините!“, призова д-р Христо Грудев.