АКТУАЛНОГРАДЪТПРЕСЦЕНТЪРРЕГИОН

Д-р Христо Грудев: Ще направя всичко, за да се гордеете с Асеновград, както аз се гордея с Вас!

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за нов кметски мандат на община Асеновград – д-р Христо Грудев, който е и общински ръководител на партията, излезе с откровено и обръщение към хората от Асеновград и региона, преди балотажа в неделя. Асеновград ДНЕС Ви го предлага без редакторска намеса:

Първият тур на изборите мина. Благодаря ти, община Асеновград! Благодаря на всички, които ме подкрепиха! Благодаря на всички, които подкрепиха листата за общински съветници и кандидатите за кметове на населените места на ГЕРБ!
Огромно благодаря и на всички участници, застъпници и представители в секционните комисии, които се справиха чудесно и доказаха, че в ГЕРБ има достойни и отговорни хора!, обяви д-р Христо Грудев. – Благодаря за всеки глас, но благодаря и на тези, които мислят различно!
Тази неделя ни предстои балотаж.
Призовавам всички да участват активно във втория тур и да подкрепят кандидатурата ми. Разчитам отново на Вашето доверие, защото всеки глас е важен! Аз ще направя всичко по силите си, за да се гордеете с Асеновград, както аз се гордея с Вас!
Благодаря, че повярвахте в мен и в доброто, което предстои! Благодаря за категоричността и доверието, асеновградчани!
И аз съм с Вас!, допълни д-р Христо Грудев.