АКТУАЛНОГРАДЪТПРЕСЦЕНТЪРРЕГИОНТЕЛЕГРАФ

ГЕРБ-Асеновград на представянето на кандидатите за общински съветници и кметове: Благодарим за подкрепата!

Благодарим на всички за топлите думи и за солидната подкрепа! Заедно сме много силни, можем и ще спечелим! Това обявиха кандидатите на ГЕРБ – Асеновград за общински съветници и кметове на населените места в региона на официалното представянето на листата пред асеновградчани и гостите на града. Те благодариха на всички, които приеха поканата им и присъстваха на мащабното събитие, проведено на площад „Академик Николай Хайтов“ в центъра на Асеновград, при засилен интерес и много настроение.

След трудните четири години, в които преминахме през пандемия, икономическа и политическа криза, трудно преодоляване на последствията от инфлацията и ценовия скок в енергетиката ни чакат не по-малки предизвикателства. Но можем да изберем най-разумния път, по който да минем през тях, обявиха кандидатите на ГЕРБ – Асеновград за общински съветници и кметове на населените места в региона. – Можем да се доверим на хора с опит и познания, за които уважението и човешките ценности имат стойност! Позитивни, мотивирани и готови да работят за Асеновград!

„Асеновград не е на кмета, Асеновград не е на държавата, Асеновград е на хората!, заяви кандидатът на ГЕРБ-СДС за нов кметски мандат на  община Асеновград – д-р Христо Грудев, който е и настоящ градоначалник и общински ръководител на партията. Той допълни, че Община Асеновград е коректен и предвидим партньор.
„Мечтаехме за стабилност – имаме я. И можем да мечтаем за по-модерен, по-подреден, по-сигурен и по-перспективен град за нас, нашите деца и внуци! Защото пътят към тази мечта, към тази цел вече е постлан. Имаме програма, с която да вървим към постигането ѝ! Защото реалните цели се постигат с план, не с обещания!“, каза д-р Грудев.
По време на събитието бе представена Програмата на ГЕРБ за развитието и просперитета на община Асеновград.
„Тази програма е отворен документ, който може да се актуализира от гражданите. Ако имате препоръки, предложения или идеи, може да ги споделите с нас. А за да може идеите ни да се реализират – на 29 октомври гласувайте с номер 7️⃣ в бюлетината за мен и силните кандидати на ГЕРБ ✅, допълни още д-р Грудев.