АКТУАЛНООБЩЕСТВООБЩЕСТВОРЕГИОН

Д-р Христо Грудев: Показахме, че сме добър екип, който работи заедно, за нас Асеновград е кауза!

Издигнатият от ГЕРБ за трети мандат кмет на Асеновград – известният хирург д-р Христо Грудев, тръгва с позитивна кампания в предизборната битка. Настоящият кмет, бивш заместник-областен управител и народен представител оглави листата от 33 кандидати за общински съветници за местния вот на 29 октомври, а шансовете му да спечели изборите са огромни, заради успешното му управление, смятат експерти социолози.
„Привилегия е за мен отново да бъда кандидат за кмет на община Асеновград и водач на листата за общински съветници. Благодаря на ръководството за доверието! Доверие, което ми дава увереност, защото за пореден път имам до себе си отбор, на който мога да разчитам както за работа, така и за чисто човешка подкрепа, каза д-р Грудев. – До мен са стотици хора – с идеи, предложения и добра дума, десетки – и с работа, тридесет и трима – и с лицата си.
Отбор от доказани професионалисти, хора с богат опит в професиите и в сферата, в която се развиват. Листата е много балансирана – със силни личности, които освен експертност и опит, са обществено разпознаваеми, уважавани са и ще спечелят подкрепата на своите гласоподаватели. Има нови лица, които с много енергия ще се впуснат в работата на местния парламент. Има и опитни хора, които са се доказали във вземането на важни решения. Показахме, че сме добър екип, който може да работи заедно. През тези 4 години за нас Асеновград беше кауза, а трибуната на Общинския съвет беше емблема не само на свободното слово, но и на добрия диалог.
Започваме кампанията с позитивна нагласа и вяра в победата, за да продължим развитието на нашия любим Асеновград!, завърши д-р Грудев.
Христо Грудев за трети път се впуска в битката за Асеновград и според прогнозите на експерти шансовете му за трети мандат да огромни, защото е доказал през годините, че може успешно да ръководи и развива община Асеновград и да я преобразява в положителна посока.
Д-р Христо Грудев вече два мандата е много успешен кмет на Асеновград. Той е човек с идеи, ценен опит и възможности за развитие на общината и затова ГЕРБ – Асеновград тръгва към местните избори с увереност в победата, казаха от централата на партията.
ГЕРБ-СДС в момента е първа политическа сила с подкрепа от 24,9% сред гласуващите, следвани от ПП-ДБ с 18,3%. Разликата между двете водещи политически сили е близо 7%. Дистанцията между първата и втората сила се увеличава, става ясно от представително проучване на “Тренд”.