АКТУАЛНОГРАДЪТЕКСПЕРТРЕГИОНТЕЛЕГРАФ

ГЕРБ издигна д-р Христо Грудев за кмет на Асеновград, вижте листата за общински съветници

Общинското ръководство на ГЕРБ в Асеновград отново издигна кандидатурата на известния хирург д-р Христо Грудев за кмет на града. Настоящият кмет, бивш заместник-областен управител и народен представител повежда листа от 33 кандидати за общински съветници за изборите на 29 октомври.
За място в местния парламент ще се борят юристи, учители, спортни деятели, икономисти, специалисти в областта на транспорта, лекари, предприемачи, както и представители на младежката организация на партията.
Вижте листата за общински съветници:
Д-р Христо Грудев – хирург
Петър Филипов – предприемач
Д-р Теньо Манолов – икономист
Петър Петров – инженер
Камен Куцев – учител и треньор
Димитър Кумчев – учител и треньор
Борислав Радославов – мениджър
Костадин Яков – електроинженер
Д-р Георги Хаджиламбрев – лекар
Ангел Димитров – учител и треньор
Трифон Кумчев – юрист
Даниела Чехларова – учител
Веселин Филипов – инженер
Димитър Кавалджиев – инженер
Аспарух Атанасов – инженер
Васил Бураджиев – механотехник
Георги Серкеджиев – инженер
Емил Джулев – инженер
Борис Ангелов – инженер
Димитър Бакалски – лесовъд
Славка Голубятникова – електротехник
Георги Ковачев – техник автоелектроника
Георги Банев – строителен техник
Милен Демирев – механик
Христо Калчев – ресторантьор
Андрей Андреев – управител на фирма
Веселин Костадинов – управител на фирма
Райчо Гунгалов – земеделски производител
Христо Ничинков – механик
Христина Димова – администратор
Пламен Гюзелджов – механик
Георги Тянев – механик
Райчо Тютюнджиев – зооинженер
„В листата имаме дългогодишни наши членове и общественици и по-млади колеги. Залагаме на приемственост и на енергията да продължим добрите практики, обясни кандидатът за кмет на ГЕРБ д-р Христо Грудев. И допълни, че важно е градът да е в добри ръце и да се управлява от хора, които могат да решават големите проблеми и да виждат дългосрочната перспектива за развитие”
„Асеновград трябва да е град, в който хората искат да живеят и да създават семейства, а не да си тръгват“, каза още д-р Грудев и добави, че се надява на висока избирателна активност на 29 октомври.
Христо Грудев за трети път се впуска в битката за Асеновград и според прогнозите на експерти социолози шансовете му за трети мандат са огромни, защото е доказал през годините, че може успешно да ръководи и развива община Асеновград и да я преобразява в положителна посока.
Д-р Христо Грудев вече два мандата е много успешен кмет на Асеновград. Той е човек с идеи, ценен опит и възможности за развитие на общината и затова ГЕРБ – Асеновград тръгва към местните избори с увереност в победата, казаха от централата на партията.
ГЕРБ-СДС в момента е първа политическа сила с подкрепа от 24,9% сред гласуващите, следвани от ПП-ДБ с 18,3%. Разликата между двете водещи политически сили е близо 7%. Дистанцията между първата и втората сила се увеличава, става ясно от представително проучване на “Тренд”.