Малки коледари сурвакаха д-р Грудев, кметът им разкара приказка

Коледари от детска градина „Дружба“ поздравиха по стар български обичай кмета на община Асеновград д-р Христо Грудев. Малчуганите нарекоха за здраве и берекет домакина и жителите на Асеновград. Директорката на детското заведение Антония Русева благодари на д-р Грудев за гостоприемството, пожела „на първо място здраве, много усмивки, отворени сърца и винаги добри хора да са около Вас“.

Д-р Грудев благодари на децата за хубавите пожелания, като и той отправи към тях своите: „Коледа е един от най-хубавите празници, които тепърва настъпват. Искрено ви желая в Коледната нощ да получите тези подаръци от Дядо Коледа, за които мечтаете. Бъдете здрави, пожелавам ви да имате щастливо детство и весели празници“. Градоначалника разказа на децата приказката за „Дядо Коледа и неговите помощници“. Децата споделиха, че приказката им е харесала много и ще я разкажат у дома. Всички коледари получиха торбички с лакомства, лично от д-р Грудев.

Коледарите от ДГ „Дружба“ поздравиха и председателят на общински съвет Драгомир Георгиев. Той също поднесе на децата торбичка с лакомства и им пожела „Да бъдат здрави, успешни и всички пожелания и желания да им се сбъднат през 2023 г.“