Д-р Грудев даде старт на нов ремонт, обновяват изцяло важна улица в града

Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев и зам.-кметът по строителството инж. Стоян Димитров лично дадоха старт на ремонтните дейности по цялостното обновяване на ул. „Полковник Дрангов“ в града.
Д-р Грудев сподели, че „Този обект се изпълнява от фирмата, която изгради пътя Асеновград-Първомай, надяваме се максимално бързо да приключи ремонта и да облекчим възможността на гражданите да ползват достъпа до домовете си, същевременно и с това, ги призоваваме за търпение и да премахнат автомобилите си от строителната площадка, за да не възпрепятстват строителството. Ще бъдат направени нови бордюри, нови тротоарни настилки навсякъде, а при подходящи атмосферни условия предстои цялостна подмяна на асфалтовото покритие на улицата. Идеята е да създадем комфортно преминаване на гражданите. Ремонтът е част от Инвестиционната програма на община Асеновград. Надяваме се ремонтът на улицата да подобри цялостния облик на квартала“.

Стартът бе даден на кръстовището на ул. „Полковник Дрангов“ с ул. „Тутракан“ и ще продължи в посока ул. „Хан Крум“. Ремонтните дейности започват с подмяна на бордюра и тротоарната настилка. Ще бъде изпълнено скосяването към тротоарите за майки с колички и хора в неравностойно положение. Призовават се гражданите временно да организират паркирането на моторните си превозни средства (МПС) извън обсега на строителните дейности, с цел безпрепятственото им изпълнение.