Приключи полагането на хидроизолацият на централния площад

Приключи полагането на топлоизолацията и хидроизолацията на II и III ниво на централния площад „Акад. Николай Хайтов“ в Асеновград.

На нивото над бившия търговски център бе положена топлоизолация с дебелина 12 см. и на двете нива е положена заварена –мембранна хидроизолация и пароизолация – геотекстил. В момента се полага армирана циментова замаска за осигуряване на наклоните на финалната настилка от естествени и изкуствени плочи в конфигурация съгласно предварително одобрения проект.

Съгласно разработения график в събота 04.12.2021 г. ще бъде затворено за движение на всички моторни превозни средства (МПС) в едното платно по част от улица „Цар Иван Асен II“. Забраната важи за участъка от кръговото кръстовище с улица „Христо Ботев“ до кръстовището с улица „Ради Овчаров“ от 8:30 ч. до 15:00 ч. Причината за временната реорганизация на движението е извършване на строителни-монтажни работи (СМР) по изпълнение на проекта за реновиране на площад „Академик Николай Хайтов“. Община Асеновград призовава шофьорите да се съобразяват с разпоредбата и благодари за търпението и разбирането!