Асеновец излиза без Веско Филипов за победа в Димитровград, местят мача за неделя

Без своя играещ старши треньор Веселин Филипов ще излизе Асеновец при гостуването си на Димитровград. Младият наставник изтърпява наказание за още един мач за червения си картон в мачма срещу ФК Ямбол.
Мачът в Димитровград е от 5-ия кръг на първенството в Югоизточната „В“ футболна група и бе преместен от Спортно-тепническата комисия на БФС от събота за неделя от 18:00 часа.
В отбора обаче се завръща халфът Мирослав Кайряков, който отсъстваше в предищния мач поради лични причини. Шабан Османов ликува муслулно разтежение. Халфът също не участва в предишната среща зарадо контузията, но Веско Филипов се натява халфът да се възстанови до неделя. Същото важи и за малдия Йордан Томов, който бе болен.
Данчо Ковачев се връща в състава, след изтърпяно наказание.
„Синьо-червените“ от Асеновград ще гонят успех, който да ги затвърди в трета лига. Всички в Асеновец са пределно мобилизирани и с амбиция за победа, за да зарадват верните си асеновградски фенове.
„Очаква ни труден мач срещу сериозен отбор. Скачаме здраво за победата“, коментира пред Асеновгред ДНЕС наставникът на асеновградчани Веселин Филипов.