„Дитабус“ стана национален шампион по триатлон, бие с разлика конкурентите

Тимът на известната транспортна компания ДИТАБУС („Борера Алфа“)  спечели убедително шампионската титла на България от държавното лично-отборно първенство по триатлон, което се проведе на Гребния канал в Пловдив. Водени от балканския и многократен национален шампион в триатлона Борис Танев, пловдивчани отвяха безапелационно конкуренцията на олимпийската дистанция от 1500 плуване, 40 километра колоездене и 10 км бягане, като оставиха далеч след себе си останалите отбори.
Още в дисциплината плуване Боби Танев дръпна силно напред отбора си, като излезе от водата първи с убедителна преднина.
В колоезденето Георги Цанков, който също е бивш триатлонист, показа силна езда, запази преднината, като също бе най-бърз по 40-километровото трасе.
Божидар Чорбаджийски пък показа добра класа в бягането и финишира първи по 10 000-метровия пробег около Гребната база.
Втори след фирмения тим на „Дитабус“ („Борера Алфа“) остана отбора на компанията „Телевик“, а трети – отборът „Модис“.
„Браво на момчетата, поздравления за шампионската титла… Радваме се на този наш успех. Впрочем по-голямата част от служителите в нашата фирма са бивши спортисти, така че тази победа не е чак толкова голяма изненада, защото не спираме да тренираме, коментира Борис Танев, който освен шеф и главен мениджър на „Дитабус“ („Борера Алфа“) е и бивш национален състезател по триатлон и плуване.
Танев призна, че това негово участие в държавното лично-отборно първенство по триатлон в Пловдив е било и добър тест преди националния шампионат по плуване за ветерани, в което той ще участва в средата на август.

Още за ДИТАБУС („Борера Алфа“) – организира всякакъв вид трансфери на български и чуждестранни фирми, на физически лица в различни браншове – бизнес пътувания, туристически гид, лов, мероприятия по заявка на клиента и др.; трансфери от и до летището.
Компанията предлага още преводачески и консултантски услуги.
„Дитабус“ („Борера Алфа“)  ще ви осигури професионални шофьори с говорим английски, италиански и руски език и при необходимост езикови преводи.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА ОТ СНИМКИ