АКТУАЛНОГРАДЪТНОВИНАРПРЕСЦЕНТЪРТВ АСЕНОВГРАД /ВИДЕО

Излъчват на видеостена пред Общината най-добрите видеа от Празника на Асеновград

Най-добрите видео произведения направени по повод Празника на Асеновград, както и имената на техните автори ще бъдат излъчвани от утре на видеостената, поставена на сградата на общинската администрация. Така авторите и техните видиотворби ще получават популяризация сред широката общественост. Освен нова материалите вече са публикувани на Facebook страницата на община Асеновград.
Ето къде:
Стефан Сираков – https://fb.watch/69Bwblyk95/
Костадин Шомов – https://fb.watch/69Bxmy-emg/

Община Асеновград днес представи видеата на участниците, престрашили се да покажат свои видео творби от Празника на града. Нека припомним, че преди да се проведе Празникът на Асеновград, който бе на 31 май, Общината обяви конкурс за любителите на фотографията и видео заснемането. Условието бе част от мероприятията да бъдат заснети, дали на видеоклип или на компилация от снимки, и да бъдат изпратени на Общината.
Инициативата бе насочена към любителите на видеозаснемането и фотографията. Единственото условие бе да се заснеме видео от мероприятията, които са оставили отпечатък у асеновградчани и са ги впечатлили най-силно, или да бъдат направени снимки, конфигурирани във видеоклип.

Има тенденция инициативата да се превърне в традиционна и да се провежда и за други празници. Вижте най-добрите видеа:

Стефан Сираков – ТУК

Костадин Шомов – ТУК