АКТУАЛНОГРАДЪТ

Община Асеновград обяви конкурс за „Най-атрактивна коледна елха у дома“

Община Асеновград обявява конкурс за „Най-атрактивна коледна елха у дома“. Денят на Рождество наближава неумолимо бързо, а духът на Коледа ни завладява все повече. Приповдигнатото настроение и усмивките по лицата на хората из целия град създават усещането за топлина, уют и доброта. Вече всички са подредили и украсили коледното дърво вкъщи и с нетърпение очакват Дядо Коледа да ги навести в празничната нощ и да им изпълни желанията.

Ето защо община Асеновград реши да потърси и награди най-атрактивната елха, украсена в домовете на асеновградчани. Как да участвате? Направете авторска снимка на украсената коледна елха вкъщи и я изпратете на лично съобщение на Facebook страницата на общината – ТУК: https://www.facebook.com/ObshtinaAsenovgrad .

Няма възрастово ограничение за участниците. Условие е само да са жители на община Асеновград. Всеки има право да изпрати по една снимка. С включването си в конкурса, участникът носи отговорност за нейното авторство и автоматично се съгласява същата да бъде популяризирана чрез информационните канали на общината. Към фотографията следва да напишете информация за контакт: две имена, телефонен номер и населено място. Личните данни няма да бъдат публикувани или ползвани за друго, освен за целите на конкурса. Срок за изпращане на снимки: от 15.12.23 г. (петък) до 25.12.23 г. (понеделник), включително. Гласуването след тази дата няма да бъде отчетено.

Всички, изпратени на лично съобщение със съответната информация за обратна връзка, фотоси ще бъдат събрани и публикувани в албум на Facebook страницата на общината. Там, потребителите на социалната мрежа ще имат възможността да гласуват за една или няколко от снимките – с Like. Участникът, чиято елха събере най-голям брой „лайкове“, ще получи коледна награда – изненада от община Асеновград. Спечелилият конкурса ще бъде обявен на 27.12.23 г. на общинския интернет сайт.